Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
page_banner

Produk

PT Variabel Pitch Slide

Tabel geser PT ariable pitch kasedhiya ing papat model, karo cilik, desain entheng sing nyuda man-jam lan instalasi, lan gampang kanggo njaga lan ngumpul.Bisa digunakake kanggo ngganti item ing sembarang kadohan, kanggo transfer multi-titik, simultaneous equidistant utawa unequal njupuk lan manggonke item menyang pallets / conveyor sabuk / kothak lan peralatan test etc.


Detail Produk

Tag produk

PT Variabel Pitch Slide

Isih berjuang karo kerumitan?Pengin entuk macem-macem operasi transportasi jarak sing beda-beda ing wektu sing padha?

Miturut desain konvensional, luwih akeh wektu, gaweyan lan biaya kudu ditindakake.Desain rumit, bagean gedhe, biaya dhuwur lan perakitan mboseni ......

Aktuator geser pitch KGG PT bisa nambah produktivitas sampeyan.Desain kompak nyuda wektu ing proses kritis lan ngidini nganti 9 item kanggo dijupuk lan diselehake bebarengan karo dhuwur tliti pitch.

Pic 2 (1) 2 (2) 2 (3) 2 (4)
Model Tipe PT 50 Tipe PT 70 Tipe PT 100 Tipe PT 120
Jembaré mm 50 mm 70 mm 111 mm 155 mm
Maks.Dawane awak mm 330 mm 380 mm 2060 mm 3140 mm
Jumlah Maksimum Slider 16 16 32 36
Variabel Jarak Range mm 9-90 mm 9-90 mm 42-118 mm 60-180 mm
Unduh PDF * * * *
2D/3D CAD * * * *

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sampeyan bakal krungu saka kita cepet

    Mangga ngirim pesen.Kita bakal bali menyang sampeyan ing sawijining dina kerja.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kabeh kolom sing ditandhani * iku wajib.