Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
Ball Screw

Ball Screw

+
Screw Roller Planetary

Screw Roller Planetary

+
Stepper Motor Kab

Stepper Motor Kab

+
Panduan Gerak Linier

Panduan Gerak Linier

+
HST Linear Actuator

HST Linear Actuator

+
Aktuator ZR Axis

Aktuator ZR Axis

+
PT Variabel Pitch Slide

PT Variabel Pitch Slide

+
RCP Single Axis Actuator

RCP Single Axis Actuator

+

Industri Utama

elektronik 3c, baterei lithium, energi surya,
semikonduktor, bioteknologi, obat, mobil lan industri liyane sing gegandhengan.

Deleng Kabeh Industri
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

Shanghai KGG Robots Co., Ltd. didegake ing taun 2008 lan kita minangka produsen lan distributor komponen gerakan linier ing China.Utamané ukuran miniatur Ball Screws lan Linear Actuator.Brand kita "KGG" stands for "Know-how," "Great Quality," lan "Good Value" lan pabrik kita dumunung ing ...

liyane

Warta TERBARU

  • 2323-08

    Bedane Antarane Geared Motor lan E...

    Motor geared minangka integrasi saka gearbox lan motor listrik.Awak terintegrasi iki uga bisa diarani minangka motor gear utawa gear box.Biasane dening pabrik produksi motor gear profesional, perakitan terpadu ...
  • 1723-08

    Apa bedane roller ...

    Ing jagad gerakan linear saben aplikasi beda.Biasane, sekrup roller digunakake kanthi gaya dhuwur, aktuator linier tugas abot.Desain unik saka sekrup roller nawakake umur luwih dawa lan dorongan sing luwih dhuwur ing paket sing luwih cilik ...
  • 1423-08

    CARA A SCREW BALL

    Apa Ball Screw?Sekrup bola minangka alat mekanik sing gesekan lan akurat banget sing ngganti gerakan rotasi dadi gerakan linier.Déwan meneng werni kasusun saka meneng lan nut karo grooves cocog sing ngidini bal tliti kanggo muter antarane loro.Trowongan banjur nyambungake saben ujung ...
  • 1123-08

    Kenapa Sampeyan Gunakake Motor Stepper?

    Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Stepper Motors Kemampuan Kuat saka Highly Reliable Stepper Motors Stepper motor asring misconceived minangka rodok kurang saka motor servo, nanging minangka prakara kasunyatan, padha Highly dipercaya kaya motor servo.Motor beroperasi kanthi nyinkronake kanthi akurat ...
  • 0723-08

    Apa bedane timbal...

    Ball meneng VS Lead meneng Werni meneng kasusun saka meneng lan nut karo cocog grooves lan bantalan werni sing pindhah antarane wong-wong mau.Fungsine yaiku ngowahi gerak putar dadi gerak linier utawa ...