Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
page_banner

Kabar

Bedane Antarane Ball Screws lan Planetary Roller Screws

tu (5)

Struktur ameneng wernipadha karo ameneng roller planet.Bentenipun punika unsur transfer mbukak saka ameneng roller planetpunika roller Utas, kang kontak linear khas, nalika unsur transfer mbukak ameneng wernipunika werni, kang kontak titik, karo kauntungan utama gadhah akeh titik kontak kanggo ndhukung mbukak.Screw roller planet minangka mekanisme sing ngowahi gerakan rotasi dadi gerakan linier.Unsur rolling ing tengah kacang lan meneng iku roller Utas, lan akeh garis kontak nggawe meneng roller planet duwe kapasitas mbeta dhuwur banget.

tu (2)
tu (4)

Screws Roller Planetary & Precision Ball Screw

Dadi apa bedane tartamtu antarane meneng roller planet lan meneng bal?

1. Kacepetan lan Akselerasi

meneng roller planetbisa nyedhiyakake kacepetan rotasi sing luwih dhuwur lan akselerasi sing luwih dhuwur.Mekanisme desain sekrup rol planet CHR lan CHRC nduweni jinis roller non-circulating, dene mekanisme sekrup werni duwe jinis bal sing sirkulasi, sing bakal ngaktifake meneng roller planet muter kaping pindho luwih cepet tinimbang meneng bal, lan percepatan bakal tekan 3g.

tu (1)

2. Pandhuan lan Pitch

Timbal saka meneng roller planet bisa luwih cilik tinimbang sing diprodhuksi dening meneng werni.Wiwit timbal saka meneng roller planet punika fungsi Jarak, timbal bisa kurang saka 0.5mm utawa luwih cilik.Timbal saka meneng roller planet bisa dirancang kanggo diwilang minangka integer utawa nomer pecahan lan ora mbutuhake pindah abang kanggo proportioned.Owah-owahan ing timbal ora nggawa owah-owahan geometris kanggo batang sekrup lan nut.Ing kontras, timbal saka meneng werni diwatesi dening diameteripun werni, mangkono timbal bakal standar.

3. Kapasitas Muatan Urip

Kauntungan saka meneng roller planet mungsuh meneng werni iku bisa nyedhiyani ratings mbukak dinamis lan statis luwih saka meneng werni.Roller Utas tinimbang bal bakal ngidini beban bisa dibebasake kanthi cepet liwat pirang-pirang garis kontak, saéngga bisa nyebabake resistensi dampak sing luwih dhuwur.

Kaloro sekrup rol planet lan sekrup bal tundhuk karo Hukum Hertz.Saka Hukum Tekanan Hertz, kita bisa nyimpulake yen sekrup roller planet bisa tahan 3 kaping beban statis saka sekrup bal lan 15 kaping umur sekrup bal.

tu (3)

Kanggo informasi produk sing luwih rinci, please email kita ingamanda@KGG-robot.comutawa nelpon kita: +86 152 2157 8410.


Wektu kirim: Sep-27-2022