Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
page_banner

Kabar

Ball Screws Prinsip Operasi

A. Majelis Ball Screw

Ingmeneng werniDéwan kasusun saka meneng lan nut, saben karo grooves helical cocog, lan bal kang muter antarane grooves iki nyediakake mung kontak antarane wong edan lan meneng.Minangka meneng utawa nut muter, bal sing deflected dening deflector menyang sistem bali werni saka nut lan padha lelungan liwat sistem bali menyang mburi ngelawan saka nut werni ing path terus.Bal-balan banjur metu saka sistem bali werni menyang meneng werni lan nut thread raceways terus-terusan kanggo recirculate ing sirkuit tertutup.

B. Majelis Kacang Bola

Kacang werni nemtokake beban lan urip perakitan meneng bal.Rasio saka jumlah Utas ing sirkuit nut werni kanggo nomer Utas ing meneng werni nemtokake carane akeh cepet nut werni bakal tekan Gagal lemes (nyandhang metu) saka meneng werni bakal.

C. Kacang Werni Diprodhuksi Kanthi Rong Jinis Sistem Wangsul Bola

(a) Sistem Pengembalian Bola Eksternal.Ing jinis sistem bali, werni bali menyang mburi ngelawan saka sirkuit liwat tabung bali werni kang protrudes ndhuwur diameteripun njaba saka nut werni.

Operasi1

(b) Ball Internal bali System (Ana sawetara variasi saka jinis sistem bali) Werni bali liwat utawa bebarengan tembok nut, nanging ngisor diameteripun njaba.

Operasi2

Ing jinis deflektor salib saka kacang werni, bal mung nggawe siji revolusi poros lan sirkuit ditutup dening deflektor werni (B) ing nut (C) saéngga bal bisa ngliwati antarane alur jejer ing titik ( A) lan (D).

Operasi3
Operasi4

D. Muter Ball Nut Majelis

Nalika sekrup werni dawa muter kanthi kacepetan dhuwur, mula bisa kedher yen rasio slenderness tekan harmonik alami kanggo ukuran poros kasebut.Iki diarani kacepetan kritis lan bisa banget ngrugekake kanggo urip meneng werni.Kacepetan operasi aman ngirim ora ngluwihi 80% saka kacepetan kritis kanggo meneng.

Operasi5

Isih sawetara aplikasi mbutuhake dawa poros maneh lan kacepetan dhuwur.Iki ngendi desain nut bal puteran dibutuhake.

Departemen teknik Industri KGG wis ngembangake macem-macem desain kacang bola puteran.Iki digunakake ing akeh aplikasi ing pirang-pirang industri.Ayo kita nulungi sampeyan ngrancang alat mesin kanggo desain kacang bal sing puteran.


Wektu kirim: Sep-25-2023